Voor een goede afhandeling van het inschrijfformulier is een juist e-mailadres vereist. Controleert u deze alstublieft goed. Berichtgeving over betaling en definitieve inschrijving geschiedt via het hieronder opgegeven e-mailadres. Controleer indien nodig ook uw spamfolder.


Ook dit jaar zijn consumptiemunten weer in de voorverkoop te bestellen. Hierbij betaal je nog de oude muntprijs van €2,25 en krijg je dus 10% korting op de normale muntprijs (€2,50)! De kosten voor deze munten worden toegevoegd aan het totaalbedrag wat overgemaakt dient te worden. De bestelde munten ontvang je vervolgens bij het aanmelden van je team op de dag zelf.

LET OP! Dit jaar is er in de feesttent ook een heuse Balkum Beach Biercantus! Aanvang 20:00u, inloop vanaf 19:30u. Dus schraap je keel, leer alle zomerse classics uit je hoofd en meld je nu aan via inschrijfformulier Balkum Beach Biercantus. Consumpties tijdens de biercantus worden met munten betaald. Verdere deelname is gratis, maar meld je snel aan want vol = vol!

Balkum Beach 2024:
Contactpersoon
Naam:
Achternaam:
Woonplaats:
Email:
Telefoon:
 
Teamgegevens
Categorie:
Teamnaam:
Vereniging:
 
 
Waardecheque*
Teamnaam:
Categorie:
Contactpersoon:
 
Consumptie munten voorverkoop
Aantal:
 
Opmerkingen:


* Indien van toepassing. Waardecheques zijn uitgereikt aan de winnaars van de poules tijdens Balkum Beach 2023.
   Vul bij deze velden graag de gegevens in zoals ingeschreven voor editie 2023.